Asus Transformer Prime meeste pre-orders in de uk

“Nog nooit werd een android tablet zo vaak besteld”

Volgens de Engelse website, recombu.com, zal de Asus Transformer Prime de meest bestelde android tablet worden tot nu toe. Zij verwachtte cijfers die 7 keer zo hoog zijn dan verwacht. Dit zouden zij hebben vernomen van twee grote winkels in de UK. Exacte cijfers worden nog niet genoemd. Tevens werd deze website door Asus op facebook gepromoot, dus de vraag is wat er echt van waar is. Het kan ook een goede PR stunt zijn natuurlijk. Ik ben benieuwd naar de echte cijfers zodra de tablet uit de winkelschappen word getrokken. In de UK is de releasdatum later dan hier in Nederland, namelijk 12 januari. Bij ‘ons’  staat hij voorlopig op 7 januari.

Eerste Asus Transformer Prime al onderweg naar consumenten in de USA

Phonearena meldde vandaag op hun website dat er toch geen vertraging was voor de Asus Transformer Prime in de USA. Zij meldde dat sommige mensen die hem hadden gepre-orderd bij Amazon een melding hebben gehad dat hun Asus Prime onderweg is. Dit zou betekenen dat hij gewoon op tijd is. Echter als je de tablet nu via Amazon wilt bestellen zal je een maand moeten wachten tot dat jij hem in huis hebt.

[ad]

Labels:

Reacties (2)

 • Avatar

  Sokonomi

  |

  Dat zou hier ook gebeuren als de winkels hun boeltje een beetje op orde hadden. Nog maar een week voor de release en het ding is gewoon nergens te bestellen in Nederland. Een gemiste plank voor de Nederlandse tablet industrie imho..

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Ja inderdaad dat verbaasd mij ook heel erg…

   maar hij heeft eventjes online gestaan, maar ik zie hem nu nergens meer..

   Ik denk dat het met aantallen beschikbare Prime’s te maken heeft….

   Reply

Laat een reactie achter