Asus Transformer Prime problemen met update

Naast de Wifi en GPS problemen, nu weer problemen met de update naar android 4.0

Engadget meldde op hun website dat sommige eigenaren van de Asus Transformer Prime de update naar android 4.0 niet gedaan krijgen. Helaas omdat er kennelijk iets mis is met het herkennen van het serienummer van de tablet. Of dit ook in Nederland zo is, is nog niet bekend. Uiteraard heeft Asus aangeven deze kwestie te onderzoeken en zo snel mogelijk te zoeken naar een oplossing voor de eigenaren van de Prime. Om hoeveel Transformer Prime’s in het totaal gaat is niet bekend. Ik heb wel verschillende reacties gelezen op verschillende websites (tabletsmagazine, tweakers) over problemen zoals dode pixels, zwart/witte strepen en toch wel Wifi problemen. Echter komt wel naar voren uit de meeste reacties en fora dat de wifi verbinding bij de meeste mensen gewoon ‘oke’ werkt.

Heb jij problemen met de update naar android 4.0? laat het ons even weten. 

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  ronald

  |

  Ik heb met mijn eerste eee pad transformer prime geen problemen gehad met de update naar android 4. Echter direct na de update kreeg ik last van horizontale zwarte balken, indien je het tablet draait krijg je een raster van zwarte balken. Leuk voor tik tak tor.

  Ik heb mijn 3 dagen jonge tablet retour gebracht naar de winkel. Support bij asus valt mij tegen, lezen de mail nietdie je stuurt en reagerenmet een antwoordwaar je niets meekunt.

  Ik vermoed zelf dat het temaken heeft met hw falen, zeker geen sw. In de winkel zijn meerdere tablets met dit probleem retour gekomen.

  Wat betreft wifi, de ontvangst vind ik tegenvallen, twee streepjes van de 4. Direct naast de router is dit 4 streepjes.

  Ik ben nu bezig met mijn tweede transformer prime, update naar android 4.0.3 is succesvol verlopen en op dit moment heb ik geen problemen met zwarte balken.

  Nu maar afwachtenen hopen dat allesblijft functioneren.

  Reply

Laat een reactie achter