Cashback actie Transformer van Asus is verlengd en uitgebreid

Asus heeft hun cashback actie van December verlengd

Kennelijk een succes de cashback actie van Asus, want hij is weer verlengd. Krijg 50 euro korting op de Asus eee Pad Transformer 16gb wi-fi, ga voor meer informatie en de registratie naar deze website van Asus. Echter naast de 50 euro korting op de Wifi versie heeft Asus de actie ook uitgebreid naar de Asus Eee Pad Transformer 16gb 3g verse. Op deze 3g versie krijg je zelf 100 euro cashback van Asus. Tabletsmagazine meldde dat deze actie van 9 janauri tot en met 21 janauri zou duren. De 16gb 3G versie is met deze cashback actie ineens onder de 400 euro, waardoor het wel een aantrekkelijke 3g tablet word in mijn ogen. Veel mensen hadden hun ogen gericht op de nieuwe tablet van Asus, de Transformer Prime, maar dit is misschien toch wel een goede optie. De Asus Transformer Prime kost 599 euro en deze twee versie van zijn voorganger kosten +/- 330 euro en 400 euro. Dit is natuurlijk een aantrekkelijk bedrag voor veel mensen, zeker in vergelijking met de Prime. Het mooiste nieuws werd gisteren tijdens de launch party van de Asus Transformer Prime verteld, namelijk dat de Transformer ook de update naar android 4.0 krijgt en dat deze ook vanaf 12 januari uitgerold gaat worden.

Hieronder een overzicht waar de Asus eee Pad Transformer 16gb wifi en 3g te koop zijn:

[ad]

[table id=6 /]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter