Wat is er te verwachten op de CES 2012 aankomende week

Hier onder een kort overzicht per merk wat we kunnen verwachten op de CES 2012

Asus

Uiteraard zullen zij de Asus Transformer Prime gaan tonen op de CES 2012. Daarnaast is de verwachting dat er een 7 inch tablet zal worden getoond, wat mogelijk de Prime mini of gewoon de Memo Pad zal zijn. Daarnaast gaan er nog geruchten dat zij een hoge resolutie 10 inch tablet zullen gaan tonen, waar nog niets over bekend is. Er gingen al geruchten dat Asus met een windows 8 tablet komt en deze zijn nu ook bevestigd door Asus (bron netbooknews). Wie weet gaan zij de Transformer Prime wel tonen met windows 8 draaiende. De windows 8 tablet van Asus zal pas aan het einde van het jaar op zijn vroegst op de markt komen.

MSI

MSI een bekend notebook merk komt volgens geruchten met verschillende nieuwe notebooks op de CES 2012, maar ook met een tablet, de Winpad 110 W (bron). Een 10 inch tablet uitgerust met windows 7. Mogelijk dat MSI ons wel een peakview gaat geven van windows 8 op een tablet.

Samsung

Zij zullen vernamelijk de Galaxy Note promoten, maar er gaan ook geruchten over een 7 inch Amoled display. Als of Samsung nog niet genoeg tablets heeft.

Acer

Van acer word ook veel verwacht op de CES 2012. Zij zullen naar alle waarschijnlijkheid de Acer Iconia Tab A700 presenteren en er word ook verwacht dat de Acer Iconia Tab A200 gepresenteerd zal worden. Deze laatste is de budgettablet die scherp geprijsd op de markt zou moeten komen als concurrentie van de 1ste generatie tablets.

HTC

Niet veel over bekend, maar we hebben eerder geruchten gehoord dat zij bezig waren met Tegra 3 tablets. De CES 2012 zou volgens mij en mooie gelegenheid zijn om eens wat paardenkracht te tonen.

Naast deze merken staan er nog veel meer bedrijven en merken op de CES 2012. Ik kan dan ook niet wachten tot het begint. Over enkele dagen begint de show en ik zal proberen de stormvloed aan informatie vanaf de CES 2012 goed te filteren om het vervolgens met jullie te delen.

[ad]

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter