Nieuwe apps voor de iPad 3

De nieuwe iPad zal voorzien zijn van de nieuwste apps

De iPad 3 zal geleverd worden met een aantal apps die al volledig zijn aangepast aan het nieuwe Retina display. Onder deze apps zijn iMove, iPhoto en Garageband. Dit zijn allemaal geen onbekende apps voor menig iMac gebruiker. Deze apps zullen fotobewerking, videobewerking en muziek maken op de iPad een stuk vereenvoudigen en verbeteren.

iMove

Met iMove kan je jouw gemaakte video’s in enkele eenvoudige stappen omtoveren tot een movie trailer uit Hollywood. Ik gebruik deze app regelmatig op mijn iMac en het werkt gewoon goed. Op de iPad kan je uiteraard met vingerbewegingen al jouw video’s finetunen tot in de puntjes (beter gezegd pixels) en geluid onder jouw video’s zetten. Deze app is natuurlijk een goede combinatie met de nieuwe camera waarmee je 1080p HD kan filmen. Kijk hier op de Apple site voor alle details en intro video. Download iMove nu in de app store. (3,99 euro)

iPhoto

Met deze app is het mogelijk om al jouw foto’s te bekijken, te verzamelen en te bewerken. Op de iPad heeft het bewerken nog een leuke toevoeging, je kan namelijk bepaalde delen van de foto bewerken. Daarnaast kan je verschillende professionele effecten aan de foto’s toevoegen en beloofd Apple optimale navigatie. Zoals bijvoorbeeld de lucht blauwer maken of gezichten donkerder. Deze app werd al even snel bekeken door Theverge in de Hands-on video hieronder. Zie hier de Apple site voor alle details. Download iPhoto nu in de app store. (helaas niet beschikbaar voor de iPad 1) (3,99 euro)

[ad]

Garageband

Met deze app kan je muziek maken. Er zijn verschillende instrumenten beschikbaar zoals een piano, synthesizer en drumstel. Daarnaast kan je jouw nieuwe iPad aan 3 andere iPads koppelen zodat je samen muziek kan maken en het kan opnemen. Daarnaast zitten er allerlei andere handige tools om jouw tune te optimaliseren en uiteindelijk goed op te nemen. Kijk op deze site van Apple voor de details en de video. Download hem nu in de app store. (3,99 euro)

[ad]

 

Mocht je willen weten wat er allemaal nieuw is aan de iPad 3, kijk dan hier.

Mocht je willen weten wanneer de iPad 3 verkrijgbaar is en waar, kijk dan hier.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter