Asus toont promo van de Padfone en de prijs is bekend

Er verscheen een promo-video van de Asus Padfone

We moeten nog steeds wachten op de Padfone, mijn hoop was dat hij in april op de markt zou komen, maar zoals het er nu uit zit gaat hij pas in het twee deel van 2012 komen. Ik zelf heb nog steeds mijn hoop op juni gevestigd. Echter inmiddels heeft Asus wel twee promo-video’s online gezet en zijn de adviesprijzen bekend. De video’s hieronder spreken voor zich. De eerste laat simpelweg het idee van de Padfone zien en de tweede video laat een close-up slowmotion zien van de Padfone, Padstation en keyboard.

De adviesprijs in Taiwan was eerder al bekend gemaakt, maar nu meldde Notebookitalia dat zij hebben vernomen dat de advies prijs voor de Padfone inclusief Padstation (smartphone en tablet) en stylus 699 euro gaat kosten, dit zou dan om de 32gb versie gaan. Voor het keyboard betaal je 149 euro extra. Notebookitalia is een italiaanse website dus zij praten over italiaanse winkels, hoe de Padfone in Nederland in de winkels komt te liggen is nog niet bekend. Ik verwacht wel dezelfde prijs, maar het kan bijna niet anders dat deze tablet ook met een abonnement aangeboden gaat worden.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  JHS_NL

  |

  Erg interessant, was erg benieuwd naar prijzen voor de padfone en moet zeggen ben enigzins positief verrast. Hoop alleen dat het keyboard uiteindelijk wat goedkoper te krijgen gaat zijn net als met die voor de TF101.

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   inderdaad.. ik ben ook redelijk enthousiast… het keyboard dock vind ik minder interessant… misschien een leuke kerstkado 😉

   Reply

Laat een reactie achter