Microsoft komt met eigen Xbox tablet

Vanavond komt Microsoft met een grote aankondiging

En dat zou weleens deze Xbox tablet kunnen zijn en wie weet toch ook wel de nieuwste Xbox (720) er zijn namelijk weer wat specificaties gelekt. Ik richt mij in ieder geval op de tablet hiervan. Dit is een 7 inch tablet voor de Xbox, maar hij kan ook zelfstandig gebruikt worden.

Toch is het niet ‘echt’ een tablet het zal men noemt het de Xbox Surface tablet. Kortom zie het als geavanceerde afstandsbediening voor je Xbox met een display. Ik stel mij zo voor dat je met deze tablet dus jouw Xbox kan besturen, maar ook aankopen kan doen van video’s en muziek zodat je dat weer op je Xbox kan afspelen. Ik verwacht dat Microsoft dit apparaat in combinatie met een grote Amerikaanse keten zal gaan gebruiken om zo meer online te kunnen gaan verkopen.

Vannacht Nederlandse tijd 00:30 uur doet Microsoft de aankondiging, dus tot dan is het even afwachten wat deze tablet precies voor doel heeft en wat we er mee kunnen. Zie hieronver voorlopig de eerste gelekte foto en de specificaties. Bij de specificaties staan misschien ook wel de nieuwste specificaties van de nieuwste Xbox 720, tenminste daar lijkt het wel op.

[ad]

bron: Neowin

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter