Asus Vivo Tab Smart te koop in Nederland

De Asus Vivo Tab Smart toch in Nederland verkrijgbaar

De goedkoopste tablet van Asus, de Vivo Tab Smart, komt toch naar Nederland en inmiddels is hij te bestellen bij verschillende webshops voor rond de 499 euro.

De Asus Vivo Tab Smart is de goedkoopste Windows 8 tablet die Asus tot nu toe op de markt heeft gebracht. Hij kost rond de 499 euro en hier krijg je een 10.1 inch LCD IPS display met een resolutie van 1366 x 768 pixels voor. Daarnaast heeft hij een Intel Atom processor, 2gb werkheugen, 64Gb opslag, een MicroSD slot, MicroHDMI, USB poort, NFC en bluetooth 4.0. Het bijzonderste is natuurlijk dat deze Vivo Tab Smart op Windows 8 draait en niet op Windows RT, wat je eigenlijk bij deze prijs had verwacht. Dit is natuurlijk beter, want hierdoor heb je ook de mogelijkheid om in de desktop modus gewoon .exe software te installeren. Daarnaast is deze tablet ook geen ’transformer’ waar Asus bekend om staat. Je krijgt er dus geen keyboarddock bij en die is ook niet beschikbaar voor de Tab Smart.

Er is wel een andere accessoire de Transleeve, dat is een Bluetooth keyboard van Asus, maar dat werkt minder ideaal dan een keyboarddock natuurlijk.

Inmiddels is de Asus Vivo Tab Smart te koop in Nederland bij diverse webshops, hij kost rond de 499 euro zoals gezegd. Zie hieronder een overzicht waar je hem kan kopen. Momenteel 14-1 is hij nog op voorraad bij BCC. Bekijk al het nieuws op onze Asus Vivo Tab Smart pagina.

[table id=86 /]

[ad]

ASUS-Vivo-Tab-Smart

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    mengerink

    |

    kan smart exe.bestanden draaien?

    Reply

Laat een reactie achter