Asus Eee Pad Transformer 2 komt in oktober?

Geruchten dat de Asus Eee Pad Transformer 2 in oktober 2011 op de markt komt.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de Transformer 2 er gaat komen. Nu zijn er al geruchten op het internet dat de Asus Eee Pad Transformer 2 in Oktober klaar zou moeten zijn en in de schappen zou moeten liggen. Dit lijkt mij wat onwaarschijnlijk, zeker omdat in September de Asus Eee Pad Slider op het programma staat en later dit jaar, vermoedelijk rond of voor de kerst 2011 zal de Asus Padfone de tablet markt moeten gaan betreden. Het is bekend de Asus niet stil zit de laatste tijd (Ze brengen tablets op de markt, schrappen andere tablets weer, voegen weer nieuwe tablets toe, ect) lijkt dit toch niet aannemelijk.

Ik verwacht de de Transformer 2 met Tegra 3 processor en Android Ice Scream Sandwich ergens begin 2012. Het is namelijk ook niet in lijn der verwachting dat android in Oktober al met hun Ice Scream Sandwich zal komen. Maar goed hier later meer over.

 


 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Asus Eee Pad Transformer 2 is snel | Digimind

  |

  […] blijven de geruchten op het web dat de Asus Eee Pad Transformer 2 in oktober uit zou moeten komen met android Ice Cream Sandwich. Asus heeft eerder wel al de komst van de Asus […]

  Reply

 • Asus Eee Pad Transformer 2 komt rond de kerst? | Digimind

  |

  […] een anonieme bron van ons komt de Asus Eee Pad Transformer 2 pas in december 2011. Er gingen al enige tijd geruchten dat deze tablet in oktober zou komen, maar dit blijkt nu december te zijn. Wat op zich ook een […]

  Reply

Laat een reactie achter