Acer Iconia A200 ligt al in de Nederlandse webshops

De Acer Iconia A200 is in Nederland te koop.

De Acer Iconia A200 is de opvolger van de Iconia A500.  Hij is toch wat eerder dan verwacht in de winkels verschenen. De specificaties van beide tablet, de A500 en A200, nagenoeg gelijk. De A500 heeft zelf een front camera en de A200 niet. De A200 daar in tegen is wat dunner dan de A500. Qua prijs verschillend de twee tablets ook weinig met elkaar. Echter vermoed ik dat de A500 gewoon helemaaal uit het assortiment zal gaan en de A200 de vervanger zal worden. Acer komt namelijk dit jaar met 3 Iconia tablets. De A200 is daarvan de goedkoopste en de ‘minste’. Voor mij is de Acer Iconia niet meer of minder dan de meeste 1ste generatie tablets, zoals de Asus eee Pad Transformer.  Mocht je wat meer willen weten over de Acer Iconia A200, bekijk de hands-on video hieronder even. Hij wordt overigens met android 3.2 geleverd, maar binnen enkele weken verwacht Acer de update naar android 4.0.

Zie hieronder een overzicht waar de Acer Iconia A200 momenteel te koop is. De instapprijs is 379 euro bij de meest webshops en dit is voor de 16 gb versie. Er zou ook nog een 8 Gb versie komen ,maar er is niet bekend wanneer deze te koop zal zijn. Tips waar hij nog meer te koop is? laat het ons even weten..

[ad]

bron: tabletsmagazine

[box][table id=42 /][/box]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Review video Acer Iconia A200 | Digimind

    |

    […] verscheen de Acer Iconia A200 in de webwinkels in Nederland. Op zich geen bijzondere tablet, maar wel een degelijke met de juiste aansluitingen (behalve HDMI) […]

    Reply

Laat een reactie achter